BS.Player PRO 2.50.1013 Final

In jos

BS.Player PRO 2.50.1013 Final

Mesaj  Admin la data de Sam Oct 24, 2009 5:33 pm

BS.Player - cel mai bun jucator multimedia (DivX, HD şi video AVC, film, audio, DVD, YouTube) din lume!
BS.Player ™️ este utilizat de către mass-media mai mult de 70 de milioane de utilizatori multi întreaga lume şi a fost tradus în mai mult de 90 de limbi din întreaga lume. Toate versiunile de descarcat de versiunea gratuita noastre să depăşească suma tuturor descărcări competitive playere media şi se achită DivX sau DVD playere. Pentru că nu foloseşte o mare parte a resurselor de prelucrare a procesorului pentru redare multimedia, este potrivit pentru toţi cei care folosesc mai puţin capabile de calculatoare. Acum, vă puteţi bucura în sfârşit de redare HD DVD şi filme AVCHD de cea mai înaltă calitate cu cerinţele de sistem minime. BS.Player poate reda orice film YouTube direct de pe internet şi salvaţi-l pe discul local.
Cel mai important, BS.Player ™️, un drum liber media joc film, este un produs pentru lume multi pe piaţa mass-media şi, prin urmare, este echipat cu subtitrare opţiuni avansate care permit utilizatorilor să vizioneze conţinut video cu subtitrari de la mai multe formate subtitrare populare (MicroDVD. Sub , VobSub. sub +. idx, SubViewer. sub, (Complex) SubStation Alpha. SSA sau. fund, SubRip. SRT, VPlayer. ...). txt BS.Player este, de asemenea, un jucător AVCHD şi vă permite să afişaţi filme formatul video AVCHD (Advanced Video Codec High Definition) utilizate în camere video digitale tapeless. Acesta poate descărca în mod automat de căutare şi de subtitrari lipsă pentru curs de redare video, dacă sunt disponibile.
BS.Player ™️ este filmul de software şi mass-media player care acceptă toate video populare şi mass-media audio tipuri de fişiere, containere şi formate, cum ar fi:
DivX, XviD, avi, mpg, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, 3ivx, YouTube de streaming video, AVC HD (player AVCHD), QT QuickTime mov, RM Real mass-media, OGM, Matroska, MKV, ASF, WMV , DV, M1V, M2V, MP4, MPV, SWF, VOB si WAV, MPA, MP1, MP2, MP3, OGG, AAC, DTS, Dolby Surround, Dolby Digital 5.1 DD - AC3, AIF, RAM, WMA, FLV (Flash şi YouTube Video) si multe altele!

Improvements:
- EVR fixes aspect ratio
- Poziţionare fix subtitrare parser-ul cu noua subtitrare / Renderer
- Redarea fix de videoclipuri YouTube
- Unele Biblioteca Mass-Media (ML) stabileşte
- Ieşire fix stabilirea de dispozitiv audio care nu a fost salvat în anumite circumstanţe
- Subtitrari pot fi acum plasate sub video, utilizând Renderer EVR înăuntru Vista. Verificaţi opţiunea "Activează de subtitrari de desen sub imaginea cu EVR renderer" în preferinţe Subtitles.

ADDITIONS:
- Opţiunea de a afişa timp de redare în milisecunde. Mass-media Verificaţi opţiunea "Arată timpul in milisecunde" în preferinţe generale.
- Opţiunea de a selecta limbile mutiple pentru subtitrari on-line, în cazul în subtitrare pentru prima limbă nu este găsit, a doua limbă este folosit şi apoi treia, etc ..
- Acţiuni suplimentare atunci când redarea este terminat: shutdown, Hibernate, reboot, BS.Player aproape
- Adăugat suport pentru UTF-8 fişierele limba, de asemenea, BS.Player User Interface (UI) este acum mai compatibil Unicode, ceea ce înseamnă că pot afişa chirilic, chineză, japoneză, ebraică şi alte caractere latine
- "Amintiţi-vă opţiunea setările de film ', se va aminti, de asemenea, acum full screen / vitrate modul, de asemenea, în cazul în care" Amintiţi-vă ultima poziţie film', în care nu selectat, "Amintiţi-vă setările de film 'nu va aminti poziţia de înregistrări video.
- Afişează din timpul total şi timpul de fişiere selectate mass-media în Playlist (PL)

[img][/img]

Download

Password Arhiva :Justyn598
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 14
Data de înscriere : 24/10/2009
Varsta : 28

Vezi profilul utilizatorului http://burdujenypower.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum